lauantai 28. lokakuuta 2017

Kakkujen klassikkoa - Ellen Svinhuvudia sekä raikasta Mangotuorejuustokakkua

Ellen Svinhuvud kakkua.
Kakku joka vie sydämen mennessään - jos sattuu pitämään
 mantelimarengista sekä mokkakreemistä.
Yksinkertaisen hyvää ja rapeaa.

Kolmannen vuosikurssin opiskelijoilla menee
 tässä jaksossa erilaisten kakkujen ja leivosten valmistusta.
Kakut koristeltiin sokerihuurrutetuilla ruusun terälehdillä.
Kakut tehtiin aika pieniksi - kakusta sai viisi leivospalaa.
Mangohyydykekakkuja.


Kakun pohja valmistettiin Digestivekekseistä.
Täyte valmistui tuorejuustosta, siruunamehusta,
 kermasta.
Pinnoitus tehtiin mangososeesta ja liivatteesta.

Raikkaan makuinen kakku, joka ei ole liian makea.