sunnuntai 28. toukokuuta 2017

Mitä leipuri-kondiittorit valmistivat kevään viimmeisellä työsaliviikolla?

Kevät on tullut
 - ja opiskelijat olivat viimmeisen työsaliviikon leipomossa.
Koulumme Eväsmestari myymälään leivoimme hyllyt täyteen 
herkullisia leivonnaisia.

Perinteiseen raskiin valmistettuja ruisleipiä sekä hiivaleipää.

 Opiskelijat tuovat omat leipomotuotteensa koulumme myymälään. 
Kuvassa opiskelija järjestää kylmävitriiniä.

Unelmakääretortut ja täytekakut säilytetään alle + 6  asteen lämpötilassa.

Leipuri-kondiittoriopiskelijat valmistivat 
myös herkullista marjarahkaa ja jogurttia.

Punnuspullia - eli rahkapullia .

Voihin valmistettuja kaneliässiä.


Uusi Eväsmestari myymälämme on saanut asiakkailta hyvän vastaanoton. 
Kauppa on käynyt hienosti. 

Lämmin kiitos asiakkaillemme jotka ovat käyttäneet myymälän palveluja 
sekä
 osaaville opiskelijoillemme, jota ovat tehneet maukkaita tuotteita myyntiin.